Stirile lunii martie in industria DataCenter

Cummins lansează un generator pe gaz cu TCO scăzut

Cummins a anunțat că va prezenta HSK78G, noul său generator pe gaz natural, în cadrul expoziției Energy Hannover, care se va desfășura la începutul lunii aprilie. HSK78G integrează o serie de tehnologii și soluții inovatoare pentru a asigura un cost de exploatare cât mai redus, furnizează o densitate de putere cuprinsă între 1,6 și 2,0 megawați (MW), are o eficiență electrică de până la 44,2% (pentru modelele de 50 Hz) și emisii de Nitrogen Oxide (Nox) care pot fi scăzute până la 250mg/Nm3. Noile tehnologii și sistemul electronic de management implementat permit generatorului să gestioneze automat fluctuațiile de calitate a gazului, eliminând pierderile de performanță și asigurând o eficiență termică de peste 47%.

NetBotz, o nouă gamă de soluții de management și monitorizare

Schneider Electric a anunțat lansarea gamei de produse APC NetBotz, destinate eficientizării proceselor de monitorizare, management și control acces în mediile IT. Gama NetBotz include: • instrumente de supraveghere, senzori și control acces prin cartelă; • camere high definition, cu vizibilitate crescută în condiții de lumină slabă și vizibilitate redusă și cu funcționalități automate de înregistrare la detectarea mișcării; • sisteme de condiționare a accesului la rack-uri prin utilizarea cartelelor; • suport nativ pentru senzorii wireless, eliminând astfel nevoia realizării de infrastructurii de cablaj

Riello își extinde oferta de soluții UPS

Riello a anunțat lansarea soluției UPS Sentinel Rack, livrată în două configurații – SER 1500 VA și SER 3000 VA. Ambele modele utilizează tehnologia de dublă conversie și beneficiază de un design foarte compact, având o adâncime de doar 380 mm, ceea ce permite instalarea lor în cabinete de 600 mm. Dimenisunile reduse, factorul de putere de 0,9% și calitatea ridicată a tensiunii de ieșire recomandă utilizarea soluțiilor Sentinel Rack ca soluții de electro-backup pentru rack-urile pe care sunt rulate aplicații critice și în spații care necesită o amprenta fizică redusă.