• Română
  • English

Solutiile Tema Energy de tip Battery Energy Storage System (BESS)

In ultimii ani a capatat amploare cererea de sisteme mari de stocare, de zeci sau sute de MW, pentru aplicatii precum Energii regenerabile, Back-up sau Alimentare electrica on-grid si off-grid, Black start, Compensare retele electrice.

Solutiile Tema Energy de tip Battery Energy Storage System (BESS) sunt instalate fie in containere special construite si climatizate, fie in cladiri sau hale metalice dedicate.

Containerele de baterii sunt proiectate si construite 100% personalizat pe nevoile fiecarui client, in functie de putere, locatie, spatiul disponibil si alte criterii, avand insa un maxim de eficienta in ce priveste instalarea, functionarea, intretinerea si amprenta la sol.

Caracteristici Containere Energy Storage:

Containerele BESS proiectate si livrate de Tema Energy vin echipate cu toate sistemele necesare unei functionari optime: sistem BMS, detectie si stingere incendiu, monitorizare video, efractie, control acces biometric/card, climatizare, ventilatie.

"Sistemele de stocare a energiei si bateriile livrate de Tema Energy in cadrul proiectelor noastre sunt apreciate de catre Alstom Romania ca avand un foarte bun nivel calitativ."

Horatio Serbanoiu – Alstom

Country Quality Manager