• Română
  • English

Climatizare si ventilatie

In calitate de Integrator de Sisteme si Solutii, Tema Energy are o experienta vasta in configurarea, proiectarea, furnizarea, instalarea, intretinerea si repararea echipamentelor de climatizare profesionale, industriale si de tip close-control.

Avand drept parteneri unele dintre cele mai mari si inovatoare brand-uri la nivel mondial – Schneider Electric, Rittal, Vertiv, Hi-Ref, Engie Refrigeration, Johnson Controls, Excool, Samsung, Carrier si altii – Tema Energy este o alegere de incredere pentru clientii care cauta un partener solid in acest domeniu.

Asiguram servicii complete de instalare

Pornind de la echipamentele super-sofisticate, close-control pentru Data Center si continuand cu cladiri de productie, birouri, militare sau telecomunicatii, compania noastra acopera toata gama de solutii specifica acestor industrii:

Ne exprimam deplina satisfactie pentru serviciile asigurate de Tema Energy pentru constructia la cheie a centrului de date de la Cluj. Personalul Tema, acreditat Uptime Institute, a adaptat proiectul nevoilor noastre si a livrat sisteme si instalatii complet functionale, motiv pentru care ne dorim continuarea acestui parteneriat.

Alexandru Ion – Telekom

Manager ICT