• Română
  • English

Despre TEMA

In cei peste 22 de ani de activitate, Tema Energy s-a transformat dintr-un importator  si instalator de echipamente de electroalimentare, intr-un Lider al domeniului DataCenter din Romania  si unul dintre cei mai cunoscuti integratori de sisteme electrice, mecanice si de securitate de pe piata locala.

Promotor activ al domeniului, Tema Energy este cel mai mare proiectant si constructor de centre de date din Romania, acoperind toate etapele si componentele dezvoltarii unui datacenter, de orice dimensiune sau tipologie. Compania are expertiza in constructia centrelor de date de mare capacitate, de tip AI, Supercomputer sau Hyperscale, dar si a centrelor de date mobile sau chiar Micro/Edge.

Tema Energy este in primul rand o Echipa de peste 70 de Oameni experimentati, muncitori, curiosi, profesionisti, perfectionisti si ambitiosi. Un grup unit si performant de specialisti, ingineri, specialisti, tehnicieni, instalatori, economisti, juristi, manageri si nu numai.

Companie infiintata in 2002, Tema Energy s-a remarcat si ca Integrator de Sisteme si Solutii complexe de Inginerie si Instalatii, pentru infrastructuri critice si aplicatii „mission-critical”: Data Centere, Sisteme de Power Supply, Detectie si Stingere Incendii, sisteme de Stocare de Energie, Climatizare, solutii Software de Monitorizare si control, Sisteme de alimentare si auxiliare pentru Railway (cai ferate, metrou), Energii regenerabile, Cablare structurata si Networking.

In toti acesti ani, Tema Energy s-a evidentiat prin numeroase premiere tehnologice si inovatii pe piata locala de integrare de solutii si sisteme pentru infrastructuri critice:

ISTORIC / Milestones

2002

2003 – 2005

2006

2007

2009

2010-2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

DATACENTER FORUM Romania
Powered by Tema Energy

vezi trailer

Unicul eveniment al industriei datacenter de pe piata locala, dar si cel mai mare din regiune.

DataCenter Forum reuneste comunitatea de operatori, dezvoltatori, investitori in domeniu, precum si profesionistii implicati in proiectarea si construirea centrelor de date – proiectanti, ingineri, specialisti si consultanti.

In cadrul Conferintei DataCenter Forum se analizeaza cele mai noi tendinte si provocari din domeniu si se dezbat oportunitatile de investitie din aceasta industrie, in Romania, dar si la nivel regional si international.

Evenimentul ofera si o expozitie indoor si outdoor, gazduind produse si inovatii expuse de cei mai mari producatori de tehnologie pentru centrele de date.

Echipa de Management

Mihai MANOLE

CEO, Presedintele CA

Theodoros PAPADOPOULOS

Fondator, Vice-Presedinte

Titi MANOLE

Fondator, Membru al CA

Ing. Iulian VASILE

Director Tehnic & Proiectare

Dragos CHITEA

Director, Clienti Strategici

Stefan TACIUC

Director, Data Center & Public

Augustin AMET

Director, Energie & Infrastructura

Iulian PETCU

Director de Proiecte

Producatori & Parteneri

"Tema Energy este un Partener complet pentru Schneider Electric, care actioneaza atat ca Integrator de Sisteme pentru solutiile noastre, cat si ca Partener de Service. Proiectele derulate de-a lungul timpului au confirmat competentele tehnice ale Tema Energy pentru solutiile Schneider Electric. Ne bucuram sa avem un astfel de Partener pentru clientii din Romania."

Traian Petric – Schneider Electric

Director Vanzari Romania, Armenia, Rep. Moldova

"De-a lungul anilor, am lucrat impreuna cu Tema Energy pentru a oferi solutii inovatoare si de incredere clientilor nostri. Prin aceasta colaborare solida, am reusit sa atingem si sa depasim obiectivele noastre comune, adaptandu-ne in permanenta la schimbarile din piata si la cerintele complexe ale clientilor. Impreuna, am pus in aplicare solutii de infrastructura IT inovatoare. Suntem ferm convinsi ca parteneriatul nostru va continua sa se dezvolte, sustinand astfel standardele in continua evolutie ale pietei de IT din Romania."

Cristovao Bento – Rittal Romania

Managing Director

"Tema Energy si Cummins Romania au implementat impreuna numeroase proiecte de referinta pentru piata de grupuri electrogene si sisteme de power supply din Romania, iar inginerii si tehnicienii partenerului nostru sunt foarte bine pregatiti tehnic si adevarati profesionisti. Recomand cu caldura Tema Energy pentru proiecte de electroalimentare, indiferent de dimensiune sau complexitate."

Marius Andrei, Cummins

Sales Manager East Europe and Turkey