• Română
  • English

UPS – Uninterrupted Power Supply

Tema Energy ofera servicii de instalare, start-up si mentenanta pentru o gama foarte larga de UPS-uri, de la puteri mici, pana la 1.500 kW, de la configuratie stand-alone sau mai multe unitati in paralel, la sisteme modulare.

Aplicatii: Data Center, industrie, IT, telecomunicatii, transporturi, energie, birouri.

Producatori: APC by Schneider Electric, Riello, Vertiv

Grupuri Electrogene Diesel

Compania noastra este un bine-cunoscut furnizor si instalator de generatoare diesel, avand un portofoliu de sute de echipamente livrate si intretinute in Romania, cu puteri cuprinse intre 10 si 3.000 kVA per echipament.

Dispunem de echipe de service compuse din ingineri, specialisti, automatisti si tehnicieni cu care asiguram toata gama de servicii, inclusiv interventii si reparatii complexe.

Aplicatii: Data Center, industrie, logistica, energie, birouri, spatii comerciale, oil&gas, maritim, militar, ardere deseuri, etc.

Producatori: Cummins, MTU, Caterpillar, Aksa, Teksan

Baterii Stationare

Tema Energy are o experienta indelungata furnizarea, instalarea, intretinerea si testarea Bateriilor de stocare, cu tehologie:

  • Li-Ion
  • VRLA
  • VLA
  • Ni-Cd

Aplicatii: BESS, UPS, Data Center, energie, power back-up, industrie, etc.

Producatori: Reprezentam in Romania unii dintre cei mai mari si mai reputati producatori de baterii din lume, precum Hoppecke, Exide sau Enersys.

Redresoare si Invertoare

Aplicatii: telecomunicatii, energie, transporturi.

Producatori: Chloride, Vertif, Schaeffer Power, Delta.

Generatoare pe Gaz

Aplicatii: productie, data center, energie, ardere deseuri.

Producatori: MTU, Aksa, Teksan