• Română
  • English

Proiectarea si integrarea de sisteme de electroalimentare continua si de rezerva.

Tema Energy are o experienta indelungata in proiectarea si integrarea de sisteme de electroalimentare continua si de rezerva.

Tipuri de Solutii de Power Supply furnizate la cheie de Tema Energy:

Power Supply Systems

Sisteme de electroalimentare neintrerupta, avand la baza UPS-uri in serie, baterii, Generatoare (diesel), convertizoare de frecventa, automatizari si sincronizari. Pot fi instalate in containere, constructii modulare prefabricate sau direct in cladirea deservita

Black Start Systems

Sisteme automate de repornire a unor infrastructuri critice (de exemplu centrale de productie de energie electrica), in urma unei intreruperi totale a Sistemului Energetic National

Emergency Diesel Generator Systems

Sisteme de electroalimentare de urgenta pentru consumatori vitali – de exemplu sistemele de racire a centralelor pe gaz, nucleare sau de alte tipuri, avand la baza generatoare diesel de mari capacitati, de mii sau zeci de mii de kW.

Power Back-up Systems

UPS-uri de mari capacitati, pana la cateva zeci de MW, instalate individual sau conectate in paralel

"Furnizarea si instalarea de catre Tema Energy a sistemelor de electroalimentare continua si de back-up insumand peste 15 MVA putere totala, s-a desfasurat intr-un timp foarte scurt, si cu intreruperi minime in alimentarea cu energie a modulelor de productie si R&D. Decizia de a realiza acest proiect impreuna cu partenerul Tema Energy s-a bazat si pe notorietatea din piata a companiei, personalul inalt calificat, precum si asumarea unor SLA-uri foarte reduse. In urma colaborarilor avute cu Tema Energy, recomandam cu incredere compania pentru solutiile complete si flexibile si serviciile de calitate pe care le asigura."

Catalin Boboi – Continental Automotive

PM/ Team Lead Facility