• Română
  • English

Tema Energy construieste Infrastructuri Fizice pentru Lumea Digitala

Centrele de Date reprezinta nucleul transformarii digitale a economiei si societatii umane.  Orice activitate umana moderna, de la telefonie mobila, comert si televiziune, la medicina,  transporturi si educatie, necesita sub diverse forme puterea de procesare a datelor oferita de un Centru de Date.

Tema Energy construieste Infrastructuri Fizice pentru Lumea Digitala, cladiri dedicate, cu un nivel ridicat de rezilienta si infrastructura tehnologica ultra-performanta, care asigura conditiile speciale functionarii echipamentelor IT si aplicatiilor, in regim neintrerupt, 24/7/365.

Data Center Experts – aceasta este principala Misiune a Tema Energy: sa asigure fundatia Lumii Digitale din pozitia de Lider in proiectarea si constructia la cheie de Data Centere eficiente, performante, reziliente si durabile.

Compania noastra proiecteaza, construieste, instaleaza si intretine centre de date de toate tipurile si capacitatile, de la mini centre de date (server rooms / data rooms / telco rooms/ edge) pana la AI / supercomputer / hyperscale / large DC, cu o capacitate de pana la sute de MW.

20 de ani experienta in industria Centrelor de Date

echipa Tema Energy are un nivel ridicat de expertiza  si detine numeroase acreditari internationale dar si locale: Uptime Institute, BICSI, EN 50600, ANRE, AGFR, ISU, IGPR etc.

In acest context, Tema Energy a reusit sa obtina certificarea primelor centre de date la nivel TIER III Design din Romania, si prima ceritificare Tier III Facility by Uptime Institute din regiune.

Mai nou, in acord cu ultimele transformari tehnologice (cognitive computing, predictive AI, robotica), Tema Energy a facut deja tranzitia la Data Centerele Viitorului – supercomputere sau AI DC. Aceste Centre de Date au capacitati de zeci sau chiar sute de MW, echipamente IT “very high density”, de pana la 120 kW per rack, dar si solutii inovative si super eficiente de climatizare (direct on chip, back-door-cooling, immersion cooling).

Etapele de Implementare a unui Data Center la cheie:

Consultanta si Proiectare 2D & 3D

Proiectare 2D & 3D

Project Management

Instalatii electrice, mecanice, curenti slabi, securitate

Livrare & Instalare echipamente

Start-up, Training

Intretinere preventiva si corectiva

Facility Management

Infrastructura unui centru de date consta in urmatoarele sisteme inter-conectate:

"ClusterPower intruneste o serie de premiere tehnologice: este cel mai mare centru regional de excelenta in inteligents artificials si primul data center din regiune conectat direct la energie de inalta putere (pana la 200 MW) . Toate acestea au fost realizabile si gratie echipei Tema Energy, care a tratat cu profesionalism fiecare aspect al derularii proiectului, de la proiectare si executie, pana la certificarile de design si facility."

Cosmin Georgescu

CEO ClusterPower

"Certificam colaborarea de succes cu Tema Energy in cadrul proiectului HUB Servicii M.A.I. Tema Energy a proiectat, livrat si instalat infrastructura la cheie a centrului de date. Proiectul HUB a devenit nucleul digitalizarii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si unul dintre pilonii serviciilor electronice pe care le oferim cetatenilor. Este un centru de date proiectat si construit la cel mai inalt nivel,  similar celor mai performante data centere din sectorul privat."

Razvan Jiga, M.A.I.

Director directie IT