• Română
  • English

Solutii si Sisteme Railway (cai ferate, metrou) de electroalimentare si auxiliare

Instalate in containere sau cladiri speciale, solutiile energetice livrate de Tema asigura alimentarea neintrerupta a consumatorilor vitali pentru transporturile feroviare si comunicatiile acestora. Similar unui centru de date, aceste sisteme de electroalimentare necesita un micro-climat  optim in care sa functioneze, si integreaza: echipamente de racire a aerului, solutii de prevenire si stingere a incendiilor, acces securizat, supraveghere video etc.

Energii Regenerabile: Parcuri fotovoltaice

Pentru clienti strategici, Tema Energy proiecteaza si construieste parcuri fotovoltaice de dimensiuni medii si mari.

De la producatori din Industria Auto, cu consumuri de zeci de MWh, si pana la data centere mobile de cateva zeci sau sute de kW capacitate instalata care isi propun o cat mai mare autonomie energetica, Tema poate acoperi o gama larga de solutii de productie de energie verde.

Printre clientii nostri din acest domeniu, se numara: Continental Automotive, Orange, Mercedes Benz STC Cugir, Academia Tehnica Militara.

Sisteme de securitate fizica: Control acces, CCTV, Detectie efractie

In calitate de integrator de sisteme, Tema Energy a livrat si instalat sute de solutii de acces securizat, supraveghere video cu stocare si analiza date, sisteme de alarmare la efractie.