• Română
  • English

Organizatiile moderne intampina tot mai multe provocari pe zona de Comunicatii:

Solutiile eficiente de cablare structurata raspund cu succes acestor provocari: conecteaza toate sistemele IT (servere, storage, networking) si le permit sa functioneze si sa comunice la capacitate maxima, intre ele si catre utilizatori.

Oferim servicii si solutii complete de cablare structurata clientilor nostri, incluzand aici furnizarea de conexiuni intre utilizatori, servere si switch-uri, cablare cu fibra optica sau cupru, servicii de mentenanta si intretinere. Si, desigur, project management-ul necesar unor implementari de succes, la termen, cu respectarea standardelor si fara lacune tehnologice.

Oferim servicii complete de cablare structurata pentru:

Compania noastra asigura toate activitatile si etapele necesare unui management de succes al cablurilor de voce-date, in cele mai diverse domenii:

Solutiile dedicate de Inventar si Asset Management live

Solutiile dedicate de Inventar si Asset Management live instalate de specialistii nostri asigura urmatoarele Beneficii:

Totodata, oferim solutii de management a Infrastructurii, care furnizeaza in timp real o vizibilitate completa asupra mediului IT, intr-un mod automat si centralizat. Aceasta perspectiva ajuta Departamentele IT sa monitorizere si sa pastreze calitatea serviciilor pe care le livreaza beneficiarilor / utilizatorilor finali.

"Tema Energy si Uniline au dovedit o pregatire profesionala excelenta si o experienta corespunzatoare in implementarea solutiilor de networking si comunicatii pentru centrele de date si spatiile de productie si birouri ale Mercedes Benz - Star Assembly Sebes si Star Transmission Cugir."

Cristian Truta – STA, Mercedes Benz Sebes

IT Solutions Architect