• Română
  • English

Software de MONITORIZARE & CONTROL

Tema Energy este nu doar un integrator experimentat de infrastructuri fizice, acoperind cele mai diverse solutii si sisteme la cheie de tip Electric, Mecanic sau de Securitate, ci si un dezvoltator de Solutii software de Management al infrastructurii.

Avand o experienta bogata in integrarea de eco-sisteme de tip Data Center, sisteme de alimentare si auxiliare pentru transporturi feroviare, sisteme de electroalimentare continua si altele, Tema Energy a dezvoltat de la zero, incepand cu anul 2017, propriile solutii de monitorizare in timp real a infrastructurilor critice si speciale: de la Industrie la Transporturi, de la Centrale de energie la Data Centere.

Cateva tipuri de solutii de monitorizare de infrastructuri Mission-Critical dezvoltate si implementate de Tema Energy:

RAILWAY INFRASUITE:

Suita de aplicatii de monitorizare dedicate infrastructurilor feroviare: Integrare sisteme/echipamente, Electroalimentare, Auxiliare, Mentenanta. Tema Energy dispune de propria solutie software de integrare si vizualizare a complexelor instalatii si echipamente de electroalimentare si auxiliare, destinate traficului feroviar, aceasta fiind dezvoltata si deja utilizata de catre integratori internationali precum Alstom, Thales, Siemens sau Nokia

DCPRO DCIM:

Data center infrastructure management system, aplicatie dedicata centrelor de date de toate tipurile si aflate practic oriunde in lume.

BMS:

solutii de integrare si monitorizare a echipamentelor specifice cladirilor administrative si de birouri. Putem crea solutii 100% personalizate fiecarui client si indiferent de aplicatie, de la spatii office pana la industrial sau depozite.

SCADA:

Solutii speciale de monitorizare pentru infrastructuri critice, precum transporturi sau infrastructuri industriale.