• Română
  • English

Data Centerele Mobile (MDC)

Data Centerele Mobile – numite si prefabricate, containerizate sau portabile – sunt o solutie foarte eficienta si recomandabila atunci cand nu exista un spatiu corespunzator pentru amenajarea unei sali IT intr-o cladire clasica sau este necesara relocarea rapida a respectivului Data Center.

Tema Energy este unul dintre pionierii centrelor de date mobile si modulare/prefabricate din Romania, livrand astfel de unitati inca din anul 2012.

Compania noastra dispune de o unitate de productie de centre de date si solutii portabile tehnologice, in cadrul careia echipeaza containerele special construite pentru nevoile fiecarui client, executa toate instalatiile (electrice, mecanice, curenti slabi, networking) si instaleaza toate echipamentele necesare (UPS, baterii, climatizare – unitati interioare si condensatoare/ chiller), rack-uri, cold/hot aisle, securitate fizica, butelii cu gaz inert, solutie detectie incendiu, fiber runner, DCIM, grup electrogen, rezervor combustibil, PDU-uri etc).

Data centerele mobile pot acomoda aceleasi solutii inovative, eficiente si durabile precum un data center clasic (high density racks, climatizare ultra-eficienta, sisteme avansate de securitate la incendiu, efractie si cutremure, baterii Li-Ion si altele).

Data Centerele Mobile ofera urmatoarele avantaje strategice:

"Confirmam parteneriatul de succes cu Tema Energy in cadrul proiectului  de amenajare si instalare a unui Data Center Mobil complet echipat, care a inclus servicii complete. Tema Energy a dovedit o implicare deosebita in cadrul acestei colaborari, respectand standardele in domeniu si asigurand bunul mers al proiectului."

Ion Paraschiva, I.G.P.R.

Sef Serviciu IT