PE 11 MAI VA ASTEPTAM LA DATACENTER FORUM 2017

17-TemaEnergy-DCF-SocialMedia-MP3Pentru a va oferi cele mai bune conditii de informare si contact direct cu echipamente si solutii, Tema Energy va organiza un eveniment de o zi, dedicat in exclusivitate profesionistilor si tehnologiilor din domeniul centrelor de date. Prin urmare, va asteptam la DataCenter Forum, pe 11 mai la Crowne Plaza Bucuresti. Ramaneti conectati la eveniment prin intermediul site-ul asociat www.datacenter-forum.ro.

 

DataCenter Forum 2017 reuneste 13 dintre cei mai relevanti furnizori din domeniu, totodata si parteneri ai Tema Energy, care vor expune tehnologii dedicate centrelor de date pe o suprafata peste 550 mp si vor dezbate tedintele din acest domeniu in cadrul a 15 workshop-uri si prezentari. Uptime Institute, organizatia care a definit la nivel global cunoscutul sistem de certificare Tier, va sustine, în premieră la Bucuresti, workshop-ul „Data Center Management & Operations Best Practice“. Printre companiile care vor expune in cadrul DataCenter Forum 2017 se afla: Vertiv, Riello, APC by Schneider, Nexans, Caterpillar, Rittal, Uptime Institute USA, Hoppecke, Leoch, Pyralis, Toshiba, Carrier, Helinick si Uniline.

 

Consideram ca piata locala de Data Centere, fixe si mobile, se dezvolta constant, atat ca suprafata, cat mai ales ca tehnologii utilizate, iar operatorii au nevoie de performanta si eficienta. Obiectivul DataCenter Forum este sa creeze o mai buna conexiune intre beneficiari si furnizori si sa analizeze dintr-o perspectiva practica tendintele globale. Acesta este si motivul pentru care Uptime Institute a decis sa fie prezent la DataCenter Forum 2017 cu un workshop dedicat bunelor practici in materie de management si operatiuni. Ne propunem sa aducem pe piață un eveniment unic, atat prin abordare cat si prin diversitatea tehnologica.

 

DataCenter Forum prezinta solutii pentru toate ariile operationale ale unui Centru de Date, disponibile atat pentru operatori, cat si pentru companiile care doresc sa gestioneze propria infrastructura. Veți putea evalua solutii pentru climatizare, electro-alimentare (UPS-uri, baterii, generatoare), detectie si stingere incendii, securitate, comunicatii si networking, echipamente IT, monitorizare si mentenanta etc. Complementar, Tema Energy va expune un model de Centru de Date mobil, dezvoltat pe un concept propriu si utilizat deja de mai multe companii private si institutii publice din Romania.

 

DataCenter Forum 2017 va avea loc pe 11 mai, la Crowne Plaza Bucuresti. Intrarea este libera, pe baza de invitatie sau pe baza inregistrarii pe site-ul http://www.datacenter-forum.ro