Data Center Mobil by Tema Energy

Data-Center-Mobil-AEPIn urma unui parteneriat cu Star Storage, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de solutii de solutii de cloud si storage, dar si solutii IT si Telecom la cheie, Tema Energy a furnizat in Romania un centru de date IT mobil.

Centrul de date consta intr-un container usor transportabil in care au fost acomodate 4 rack-uri IT cu o capacitate de pana la 20 kW IT. Acestea sunt racite prin solutia in-row marca Emerson Liebert redundanta 1+1, in timp ce solutia de power back-up consta in 2 UPS-uri in parallel 30+30 kVA marca Riello, un Generator Aksa Power de 70 kVA, dar si baterii VRLA AGM marca First Power.

Totodata s-a implementat un sistem de securitate complex: securitate fizica (control acces cu cartela, camera de supraveghere IR IP) si protectie la incendiu (sistem de detectie VESDA si sistem de stingere incendii cu gaz Inergen).

Pentru optimizarea consumurilor de energie s-a realizat un culoar Hot-Aisle. Rack-urile si PDU-urile au fost furnizate de APC.

Compania noastra a asigurat, totodata, lucrarile de instalare si distributie/alimentare electrica, in cadrul locatiei de functionare din Resita, Caras-Severin.

Data Centerul mobil a reprezentat o lucrare la cheie efectuata de catre echipele dedicate de Proiectare, Tehnic si Instalare.

Compania Tema Energy are o experienta de 10 ani in domeniul executiei integrate de Data Centere, atat clasice cat si mobile. Printre clientii nostri in domeniu se numara: GTS, Star Transmission – Daimler, Appnor MSP, UPC, Star Storage, Ministerul Justitiei, Wipro sau M247. Tema Energy este, in present, singurul integrator de Data Centere care detine certificarea ATS – Uptime Institute, Statele Unite ale Americii.