Tema Energy alaturi de maratonistul Vlad Pop in cursa 6633 Arctic Ultra 2020

Vlad Pop s-a intors in 2020 in cursa 6633 Arctic Ultra, cel mai dur ultramaraton din lume. Dupa ce in 2019 a castigat  cursa de 193 km, anul acesta va alerga 620 km in conditii extreme, pentru a-i ajuta pe copiii din MagiCAMP sa beneficieze de Bursele Educaționale. Aceste burse ii vor sustine pe copiii care au invins cancerul sa-si reaia studiile.

6633 Arctic Ultra a inceput pe 27 februarie in Eagle Plains (Yukon) si se va incheia la Tuktoyaktuk, Yukon, Teritoriile de Nord-Vest din Canada. Cursa se desfasoara la -30 grade Celsius, iar alaturi de Vlad va fi si echipa everRestless (regizorul Sorin Florea, fotograful Adi Bulboacă si sound-designerul Tudor Petre), cu toate echipamentele necesare pentru a realiza primul documentar filmat de o echipă de români la Cercul Polar.

Gandurile cu care a plecat Vlad in aceasta cursa: ”Chiar dacă trebuie să mă târăsc până la finish, nu am să renunț. Nu pot să mă întorc acasă, să le spun copiilor că m-a durut puțin piciorul și a trebuit să renunț. Durerea mea nu se poate compara cu durerea lor de la chimioterapie și radioterapie.”

Puteti dona orice suma doriti în contul RO13INGB0000999905454114, text „Burse Educaționale” (titular Asociația MagiCAMP).

Suntem alaturi de Vlad Pop si il sprijinim in realizarea acestui vis. Puteti urmari noutatile despre evolutia lui in aceasta cursa, urmarind paginile de Facebook

https://www.facebook.com/magicamp.ro/

https://www.facebook.com/pop.vlad.adrian

https://www.facebook.com/everrestless.project/