PARTENERIAT OFICIAL VERTIV – TEMA ENERGY

Compania americana Vertiv (fosta Emerson Network Power) si Tema Energy isi consolideaza parteneriatul pentru piata de solutii pentru Data Centere din Romania.

Liebert Corporation, primul producator industrial de aer conditionat pentru sali de calculatoare (CRAC), a fost infiintata in 1965. 22 de ani mai tarziu a fost achizionata de Emerson, ajungand lider in gestionare termica si protectie electrica pentru sistemele IT. In anul 2006, Emerson achizitioneaza producatorul de rack-uri si PDU-uri german Knurr. In 2016, Vertiv devine un business independent, construit pe baza succesului avut de Emerson, dar cu dorinta si competentele necesare pentru a proiecta, construi si a intretine tehnologiile critice care fac posibile cerintele clientilor.

Vertiv este lider global in productia de echipamente si solutii destinate centrelor de date,  precum si in solutii custom de Data Centere modulare si mobile.

Tema Energy este lider in Romania in design-ul si constructia la cheie de Data Centere si Data Centere Mobile. Compania este totodata un furnizor consacrat pentru infrastructuri critice, feroviare, telecomunicatii, sisteme electrice, mecanice si de securitate.

In cei 16 ani de experienta, Tema Energy a furnizat, instalat si intretinut zeci de sisteme produse de Vertiv. In portofoliul de proiecte Vertiv livrate de-a lungul timpului mentionam sisteme de climatizare in-row sau tip dulap, UPS-uri clasice si modulare, Rack-uri, PDU-uri, sisteme de containment. Prin consolidarea parteneriatului cu Vertiv, Tema Energy isi propune continuarea dezvoltarii accelerate pe piata de centre de date la cheie din Romania si mentinerea statutului de lider in acest domeniu prin promovarea solutiilor integrate produse de Vertiv.

“Parteneriatul cu Vertiv este unul strategic pentru obiectivele de dezvoltare a Tema Energy. In acelasi timp, zona de servicii este deosebit de importanta pentru noi, iar clientii nostri apreciaza capabilitatea Tema Energy de a oferi servicii end-to-end, de la consultanta si design, pana la mentenanta preventiva, dispecerat si interventii de urgenta”, a declarat Mihai Manole, CEO al companiei.