Detectie si stingere incendii

Siguranta este importanta, indiferent de industria in care activam. In proiectele implementate de Tema Energy punem pe primul plan siguranta oamenilor, a echipamentelor, dar si a mediului.

In cadrul solutiilor integrate va propunem cele mai inovative tehnologii de alertare, prevenire si stingere a incendiilor.

Portofoliul nostru cuprinde Solutii si Servicii complete in acest domeniu:

DETECTIE INCENDII 

  • Detectie automata (de fum, temperatura, multi criteriale)
  • Detectie ultrarapida prin aspiratie: cele mai avansate tehnologiii de detectie ce alerteaza in primele secunde, detectand in faza incipienta cele mai mici particule de combustie.
  • Detectie liniara de temperatura: permite verificarea oricarui varf de temperatura sau orice variatie aparuta pe lungimea cablului special cu izolare polimerica.
  • Detectie liniara de fum cu IR: aceasta este o varianta economica dedicata spatiilor mari. Sistemul emite un fascicul IR catre un receptor aflat in partea opusa a camerei care, odata obturat, trimite un semnal de alarma la centrala de detectie.

STINGERE INCENDII 

  • Stingere cu apa: sprinklere, drenchere, ceata de apa.
  • Stingere cu spuma: spuma de inalta, medie sau joasa infoiere.
  • Stingere cu gaze: gaze inerte, gaze chimice.

CERTIFICARE VdS

VdS este cea mai mare organizatie de experti din Europa pentru protectia contra incendiilor, asigurand cea mai recunoscuta inspectie si cea mai prestigioasa certificare in domeniul protectiei si securitatii la incendiu.

VdS stabileste standarde internationale prin publicarea unui set cuprinzator de norme si linii directoare pentru prevenirea incendiilor si echipamentelor de siguranta.

Certificarile Vds sunt o garantie a calitatii superioare a produselor si serviciilor, un standard esential pentru expertii din domeniu din Germania, Austria si Elvetia, dar recunoscut si aplicat in intreaga Europa, inclusiv in Romania.

SERVICII

Consultanta si Proiectare

Echipa noastra de specialisti identifica solutii personalizate pentru afacerea dvs, astfel incat sa acoperim toate riscurile legate de siguranta impotriva incendiilor. Respectam cele mai inalte standarde de functionare din domeniu, ramanand totodata competitivi din punct de vedere comercial.

Mentenanta

Pentru ca sistemele  de alertare, prevenire si stingere a incendiilor sa functioneze la parametrii pentru care au fost proiectati, este necesar sa se asigure o verficare regulata de catre o echipa de profesionisti special avizati. Tema Energy ofera servicii de verfiicare, intretinere si reparatie a tehnologiilor instalate, in timpul perioadei de garantie si post-garantie.