Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu si o echipa de specialisti de top, Tema Energy este un integrator recunoscut de solutii de climatizare.

Portofoliul de solutii de racire al companiei noastre cuprinde: climatizare profesionala high precision close-control, climatizare industriala, climatizare comerciala, chillere, centrale de tratare a aerului, ventilatie, desfumare.

Tema Energy a realizat peste 50 de proiecte la cheie de climatizare profesionala (close control) pentru Data Centere, IT Rooms si Telco Rooms, dar si sali tehnice si laboratoare.
Partenerii companiei noastre in solutii de climatizare de inalta precizie sunt liderii mondiali Vertiv, APC by Schneider Electric si Rittal.

In domeniul racirii pe apa adresate cladirilor de birouri, halelor industriale si depozitelor, reprezentam compania Carrier, cel mai important producator de profil din lume.

Pentru sistemele de tratare a aerului, oferim o gama completa de echipamente CTA / AHU de la producatorii ProKlima si Komfovent.

Pentru toate sistemele de climatizare, ventilatie si tratare a aerului oferim servicii complete: proiectare, instalare, project management, start-up, training, mentenanta preventiva si corectiva. Dispunem de cel putin 10 echipe de tehnicieni si specialisti in domeniu si putem acoperi practic orice locatie din Romania, in conditii de SLA foarte scurt si Dispecerat tehnic de urgenta disponibil 24/7.